Historia

Fjalar Edlund perusti Combi Coolin 1.11.1984 ja ensimmäinen edustamamme tuotemerkki oli ruotsalainen AIA. Noin vuotta myöhemmin ruotsalainen Kylma Ab osti yrityksemme hyvin alkaneen liiketoiminnan johdosta. Seuraavina vuosina vahva otteemme näkyi mm. yritysostoina ja uusien tuotemerkkien edustuksina. Danfoss-tuotteet tulivat valikoimaamme vuonna 1987 ja pari vuotta myöhemmin Bitzer-kompressorit. Vuonna 2008 laajensimme tarjontaamme jäähdytyslaite- ja ilmalämpöpumpputuotteisiin aloittaessamme Mitsubishi Heavyn maahantuonnin, myöhemmin tarjontamme laajentui tunnettuihin ja luotettaviin merkkeihin Toshiba ja Samsung.

1984

Perustettu

loppuvuodesta

51

Combilaista

ympäri Suomen

40742

Tavarantoimitusta

vuonna 2019

15892

Varastomiehen askelta

päivässä

Toimipaikat

Toimimme viidellä paikkakunnalla Suomessa: pääkonttori ja keskusvarasto sijaitsevat Vantaalla ja aluekonttorit noutovarastoineen sijaitsevat Tampereella, Turussa ja Oulussa. Lisäksi meillä on Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa itsepalvelu- ja noutovarastot, joka tarjoaa ympärivuorokautista tukea sopimusasiakkaillemme.

Toimintatapamme

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme pitkäikäisiä, kestäviä ja taloudellisesti kannattavia kylmäalan ratkaisuja. Näihin päästään vain korkealaatuisilla tuotteilla ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Tunnemme hyvin kylmäalan rakenteen, toimialan erityisvaatimukset ja lainsäädännön sekä koulutamme asiakkaitamme vuosittain. Pyrimme luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita tuomalla alalle jatkuvasti uusia ratkaisuja ja haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään kanssamme.

Combilaiset

Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Yrityksemme avoin ilmapiiri ja sitoutuneet työntekijät tekevät kanssamme asioimisen helpoksi. Me alalle omistautuneet Combilaiset puhallamme asiakkaitamme ajatellen yhteen hiileen. Toimintatapamme ja ammattitaitomme antavat asiakkaillemme huomattavan lisäarvon päivittäisessä toiminnassaan.