Millainen Combi Cool on työnantajana?

Combilaiset ovat alansa ammattilaisia, jotka kehittävät koko kylmäalaa asiantuntemuksellaan sekä uusien tuotteiden ja tekniikoiden myötä. Koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti ja henkilökunnan osaaminen onkin meille ykkösasia. Olemme päivittäin yhteydessä asiakkaisiimme, tavarantoimittajiimme ja teemme enenevässä määrin yhteistyötä myös Beijer Ref -konsernin muiden yritysten kanssa ympäri maailman.

Combin avoin työilmapiiri kannustaa oppimaan uutta, kommunikoimaan muiden kanssa ja selvittämään vaikeammiltakin tuntuvia asioita yhdessä. Hyvään sisäiseen henkeen ja yhteen hiileen puhaltamisella saadaan mielestämme enemmän aikaiseksi. Kannustamme myös jokaista työntekijäämme pitämään huolta sekä fyysisestä että henkisestä kunnostaan ja huolehdimme henkilökunnasta vapaa-ajallakin.

Haluamme, että Combi on työntekijöilleen melkein kuin toinen koti ja että ihmiset jaksavat työskennellä meillä pitkään. Useat combilaiset ovatkin viihtyneet meillä jo vuosia – osa jopa vuosikymmeniä ja siitä olemme onnellisia.

Olisiko Sinusta combilaiseksi?

Lähetä meille hakemuksesi sähköpostitse