Combi Cool

Oy Combi Cool Ab on Suomen johtava kylmäalan maahantuoja ja tukkuliike. Toimitamme asiakkaillemme jäähdytysalan, lämpöpumppujen ja ilmastoinnin komponentteja, laitteita ja kokonaisuuksia. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja tarjoamme kylmäalan parhaita ratkaisuja korkealaatuisilla tuotteilla. Olemme itsenäisesti toimiva osa Euroopan suurinta kylmäalan tukkukauppakonsernia Beijer Refiä, joka toimii Euroopassa lähes jokaisessa maassa sekä Afrikan, Aasian ja Australian mantereilla aina Uutta-Seelantia myöten.

Historia

Combi Coolin historia alkaa siitä, kun Fjalar Edlund perusti sen vuoden 1984 loppupuolella ja ensimmäinen edustamamme tuotemerkki oli ruotsalainen AIA. Noin vuotta myöhemmin ruotsalainen Kylma Ab osti yrityksemme hyvin alkaneen liiketoiminnan. Seuraavina vuosina vahva otteemme näkyi mm. yritysostoina ja uusien tuotemerkkien edustuksina: Mm. Danfoss-tuotteet tulivat valikoimaamme jo vuonna 1987 ja pari vuotta myöhemmin Bitzer-kompressorit. Vuonna 2008 laajensimme tarjontaamme jäähdytyslaite- ja ilmalämpöpumpputuotteisiin aloittaessamme Mitsubishi Heavyn maahantuonnin. Myöhemmin tarjontamme laajentui tällä puolella myös Toshiban ja Samsungin tuotteisiin.

Tänä päivänä tuotevalikoimastamme löytyy kaikkea kylmä- sekä lämpöpumppualoilla tarvittavaa ja asiantunteva henkilökuntamme palvelee luotettavasti ja tarjoten aina kulloiseenkin tilanteeseen sopivan ratkaisun.

Toimipaikat

Toimimme viidellä paikkakunnalla Suomessa: pääkonttori ja keskusvarasto sijaitsevat Vantaalla ja aluekonttorit noutovarastoineen Tampereella, Turussa ja Oulussa. Lisäksi meillä on Jyväskylässä itsepalvelu- ja noutovarasto, joka tarjoaa ympärivuorokautista tukea sopimusasiakkaillemme.

Miten toimimme?

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme pitkäikäisiä, kestäviä ja taloudellisesti kannattavia kylmäalan ratkaisuja. Näihin päästään vain korkealaatuisilla tuotteilla ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Tunnemme hyvin kylmäalan rakenteen, toimialan erityisvaatimukset ja lainsäädännön sekä koulutamme asiakkaitamme vuosittain. Pyrimme luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita tuomalla alalle jatkuvasti uusia ratkaisuja ja haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään kanssamme.

Combilaiset

Yrityksemme avoin ilmapiiri ja sitoutuneet työntekijät tekevät kanssamme asioimisen helpoksi. Me alalle omistautuneet Combilaiset puhallamme asiakkaitamme ajatellen yhteen hiileen. Toimintatapamme ja ammattitaitomme antavat asiakkaillemme huomattavan lisäarvon päivittäisessä toiminnassa.

1984 Perustettu loppuvuodesta
60 Combilaista ympäri Suomen
54069 Tavarantoimitusta vuonna 2021
5 ToimipistettäSuomessa

Visiomme:

Haluamme olla kylmäteknisen tukkukaupan ja lämpöpumppualan asiantunteva edelläkävijä sekä edistää aidosti laadukasta ja ympäristön huomioon ottavaa suomalaista kylmätekniikkaa sekä olla asiakkaillemme luotettava yhteistyökumppani.

Missiomme:

Asiantuntemuksella toimittamillamme laadukkailla tuotteilla varmistamme osaltamme kylmäketjun energiatehokkuuden ja katkeamattomuuden, sekä miellyttävät, oikeat olosuhteet kokonaisvaltaisesti ja oikeissa paikoissa kodeista konttoreihin.

Tapamme toimia:

Tarjoamme ja toimitamme laadukkaita tuotteita ja ratkaisuja kaikkiin kylmäteknisiin tarpeisiin energiatehokkuus ja ympäristönäkökohdat huomioiden. Suurin voimavaramme ovat innostuneet ja sitoutuneet työntekijät, joiden koulutuksesta ja hyvinvoinnista huolehditaan jatkuvasti, sekä tunnetut brändit. Etunamme ovat vahva alan tuntemus, asiantunteva henkilökunta, käytettävissä olevat resurssit sekä asiakkaidemme ja loppukäyttäjien vahva luottamus. Meillä palvelu tarkoittaa oikeasti palvelua, minkä lisäksi vuorokauden ympäri toimivat itsepalvelupisteemme täydentävät tarjontaamme.

Arvomme:

Alan asiantuntemus

  • Henkilökuntamme koostuu kylmäalalla jo vuosia vaikuttaneista asiantuntijoista sekä tuoreista nousevista kyvyistä.
  • Koulutamme henkilökuntaamme koko ajan lisää, jotta pysymme kehityksen kärjessä.

Henkilökunnan hyvinvointi

  • Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista monin eri tavoin – kuuntelemme ja puutumme asioihin ennalta ehkäisevästi.

Luotettavuus

  • Haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoinen kumppani.

Ympäristö

  • Pyrimme hyödyntämään aina uusia ympäristöystävälisiä vaihtoehtoja kaikissa tuotteissamme. Pysymme alan kehityksen kärjessä ja vaikutamme omalta osaltamme siihen, että myös tulevat sukupolvet voivat nauttia tämän planeetan erityisestä kauneudesta – luonnosta ja sen monipuolisuudesta.